Pogea: Dimensiunea crizei impune o colaborare cu toţi cei care au de suferit

Dimensiunea, amploarea şi modul de manifestare al crizei economice impune o colaborare a autorităţilor cu toţi cei care sunt afectaţi, a declarat, luni, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, la începutul întâlnirii cu sindicatele şi patronatele.

18 afișări
Imaginea articolului Pogea: Dimensiunea crizei impune o colaborare cu toţi cei care au de suferit

Pogea: Dimensiunea crizei impune o colaborare cu toţi cei care au de suferit (Imagine: Mediafax Foto)

"Dimenisiunea crizei, amploarea şi modul de manifestare impun o colaborare cu toţi care au de suferit", le-a spus Pogea sindicaliştilor şi reprezentanţilor patronatelor la întâlnirea care a început la ora 14.00.

Alături de Pogea, în prezidiu au fost invitaţi viceguvernatorul BNR Eugen Dijmărescu, preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor, Radu Gheţea, şi economistul şef al băncii centrale, Valentin Lazea.

"Băncile sunt primele care pot să relaxeze condiţiile, mă refer la credite", a mai spus Pogea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici