Pogea: Nu avem în vedere modificări la principalele taxe şi impozite în 2009

Ministerul Finanţelor nu intenţionează să aducă modificări la principalele taxe, respectiv impozit pe venit, TVA, cota unică, nivelul contribuţiilor în acest an, a spus, joi, ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, care a arătat că încă este în dezbatere introducerea impozitului forfetar.

20 afișări
Imaginea articolului Pogea: Nu avem în vedere modificări la principalele taxe şi impozite în 2009

Pogea: Nu avem în vedere modificări la principalele taxe şi impozite în 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

"Modificările la principalele taxe, respectiv impozitul pe venit, TVA, cota unică, nivelul contribuţiilor sociale nu le avem în vedere în 2009. Avem în discuţii doar impozitul forfetar", a spus Pogea, în cadrul unui seminar organizat de Business Standard.

Ministrul nu a precizat însă dacă vor fi aplicate modificări la principalele taxe anul viitor.

Potrivit ministrului, noul Cod Fiscal urmează să fie aplicat de la 1 ianuarie 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici