Ponta spune că Guvernul nu va mai apela la PricewaterhouseCoopers, din cauza eşecului la Oltchim

Premierul Victor Ponta a anunţat, în emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că Guvernul nu va mai apela la serviciile consultantului PricewaterhouseCoopers pentru viitoarele procese de privatizare, deoarece acesta a recomandat greşit ca la licitaţia de vânzare a Oltchim să fie acceptat oricine.

354 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că Guvernul nu va mai apela la PricewaterhouseCoopers, din cauza eşecului la Oltchim

Ponta spune că Guvernul nu va mai apela la PricewaterhouseCoopers, din cauza eşecului la Oltchim

"După lecţia Oltchim putem să explicăm de ce licitaţiile nu rămân deschise aşa cum ne-a....în primul rând, nu mai iau PricewaterhouseCoopers ca şi consultant, că văd că toată lumea vorbeşte de OPSPI", a spus Ponta la Pro TV.

Întrebat dacă acest consultant a greşit, premierul a răspuns afirmativ.

"Da, categoric da. Trebuie să îl întreb pe consultant de ce a lăsat ca la licitaţia Oltchim să vină...este aşa bine să fii consultant, să iei o mulţime de bani, să faci caietul de sacini după care să fie întrebat Ponta...eu nici nu am văzut caietul de sarcini şi nu era treaba mea să-l văd", a spus Ponta.

Premierul a anunţat recent că Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie deschisă la care să vină oricine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici