Porsche a lansat în România Panamera Diesel, cu preţuri de la 89.000 euro cu TVA

Importatorul Porsche în România a lansat modelul Panamera Diesel, disponibil la dealerii locali cu preţuri care pornesc de la 89.050 euro cu TVA inclus, potrivit unui comunicat al reprezentantului mărcii germane în România.

121 afișări
Imaginea articolului Porsche a lansat în România Panamera Diesel, cu preţuri de la 89.000 euro cu TVA

Porsche a lansat în România modelul Panamera Diesel, cu preţuri de la 89.000 euro cu TVA (Imagine: www.porsche.com)

Noul model este echipat cu un motor de 3 litri, care dezvoltă 250 cai putere, şi are transmisie cu opt trepte de viteză, tracţiune spate.

Vehiculul accelerează de la zero la suta de kilometri în 6,8 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 242 kilometri. Panamera Diesel consumă 6,5 la suta de kilometri, cu emisii de dioxid de carbon de 167 grame per kilometru.

Din punctul de vedere al designului, Panamera Diesel arată ca şi Panamera cu motorul V6 pe benzină, diferenţele exterioare constând în inscripţia "diesel" de pe portierele din faţă şi în terminaţiile eşapamentului. Vehiculul are o siluetă plată şi alungită, de 4,97 metri lungime şi doar 142 de centimetri înălţime.

În primele şase luni ale anului, în România au fost înmatriculate 51 de automobile Porsche, cu 16 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici