Porsche România lansează în februarie noul model Panamera GTS. Vezi cât costă

Importatorul Porsche în România va lansa în luna februarie a anului viitor noul model Panamera GTS (Gran Turismo Sport), care va putea fi achiziţionat de la dealerii locali cu preţul de 128.000 euro cu TVA inclusă, a anunţat joi compania.

188 afișări
Imaginea articolului Porsche România lansează în februarie noul model Panamera GTS. Vezi cât costă

Porsche România lansează în februarie noul model Panamera GTS. Vezi cât costă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model este echipat un un propulsor care dezvoltă 430 cai putere.

Panamera GTS poate să accelereze de la zero la suta de kilometri în 4,5 secunde. Viteza maximă este de 288 kilometri pe oră.

Atunci când este activat sistemul Sport Chrono, opţiune standard pentru acest model, vehiculul rulează cu tracţiune integrală.

Noul GTS, considerat a fi cel mai sportiv dintre toate modele Panamera, are un consum mixt de carburat de 10,9 litri la 100 de kilometri.

În primele zece luni ale anului, în România au fost înmatriculate 92 de automobile Porsche, cu 6 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici