Porsche România recheamă în service 377 de autoturisme Audi Q5

Porsche România recheamă în service 377 de autoturisme Audi Q5 din cauza unei posibile blocări a scurgerii de apă în zona trapei glisante panoramice, potrivit notificării prezentate luni de Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

1538 afișări
Imaginea articolului Porsche România recheamă în service 377 de autoturisme Audi Q5

Porsche România recheamă în service 377 de autoturisme Audi Q5 (Imagine: motortrend.com)

„La autovehiculele Q5 cu trapă glisantă panoramică dintr-un anumit interval de fabricaţie, din cauza scurgerii de apă blocate în zona trapei glisante panoramice, în plafonul interior poate pătrunde apă. Dacă se acumulează destulă umiditate, elementul din spumă aflat în contact cu generatorul de gaz al airbagului pentru cap se poate umezi complet. Drept urmare, generatorul de gaz se poate coroda. Aceasta poate duce la funcţionarea defectuoasă a acumulatorului de presiune”, se arată în notificarea transmisă.

Porsche precizează că în România nu au fost înregistrate astfel de incidente.

Potrivit companiei auto, dealerii vor trimite clienţilor scrisori de rechemare în vederea programării în service.

Producătorul anunţă că din motive de siguranţă se verifică acumulatoarele de presiune cu privire la coroziune şi, dacă este cazul, se înlocuieşte airbagul pentru cap, reparaţia autovehiculului urmând să durează între două ore şi jumătate şi opt ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici