Porsche România va lansa anul viitor modelele Volkswagen Golf Plus şi noul Volkswagen Polo

Porsche România, importatorul mărcii Volkswagen în România, va lansa modelul Golf Plus la începutul anului viitor, iar spre sfârşitul anului 2009 noua generaţie a modelului Polo, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul mărcii Volkswagen în România, Matei Albulescu.

27 afișări
Imaginea articolului Porsche România va lansa anul viitor modelele Volkswagen Golf Plus şi noul Volkswagen Polo

Porsche România va lansa anul viitor modelele Volkswagen Golf Plus şi noul Volkswagen Polo

"Gama de modele Volkswagen va fi reîmprospătată la începutul anului viitor prin lansarea celei de-a doua generaţii Volkswagen Golf Plus, urmând ca la sfârşitul anului 2009 să lansăm noua generaţie a modelului Polo", a spus Albulescu, joi, cu ocazia lansării modelului Volkswagen Golf VI.

Întrebat dacă marca pe care o reprezintă are dificultăţi pe piaţă din cauza scăderii cererii şi dacă dealerii vor apela la discounturi semnificative pentru a-şi atinge obiectivele, Albulescu a spus că deşi Volkswagen se confruntă cu o uşoară diminuare a cererii, nu va apela la reduceri de preţuri.

"Ne-am străduit să construim o imagine serioasă pentru Volkswagen şi cred că prin nişte campanii de reduceri considerabile de preţuri nu am face decât să ne înşelăm clienţii care ne-au cumpărat maşinile până în acel moment şi să alterăm imaginea construită", a spus Albulescu.

Potrivit directorului general al importatorului Porsche România, Brent Valmar, dificultăţile de piaţă întâmpinate de toate companii auto româneşti pot fi contrabalansate de asigurarea unor servicii mai bune.

"În ceea ce priveşte mărcile din grupul Volkswagen, atât la nivel mondial, cât şi în România, efectele crizei economico-financiare sunt mai mici. Pe noi criza ne prinde într-un moment oarecum favorabil, pentru că introducem pe piaţă noile generaţii ale unor modele de volum, iar efectul va fi acela că oamenii vor continua să ne cumpere automobilele, chiar dacă nu la fel de puternic ca înainte de criză. Pe de altă parte avem în spate un grup financiar (Porsche Bank - n.r.) care nu restricţionează creditele pentru automobile, în timp ce alte instituţii de financiare apelează la măsuri de acest gen", a spus Valmar.

Potrivit acestuia, dealerii mărcilor importate de Porsche România întâmpină dificultăţi din cauza scăderii cererii şi aşteaptă "lumină" de la centru.

"Sfatul pentru ei este să fie mult mai atenţi la cheltuirea banilor. Noi, ca importatori, ne continuăm politica de a le acorda termene de graţie mari pentru plata stocurilor de maşini şi de piese de schimb. Această perioadă de scădere a pieţei va trece", a mai spus directorul general al Porsche România.

Compania importă în România mărcile Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Începând de anul viitor, Porsche România va reprezenta oficial şi marca Lamborghini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici