Porsche România vrea să vândă 40 de maşini Bentley anul viitor

Porsche România îşi propune să vândă 40 de maşini Bentley anul viitor, după ce importatorul a lansat joi activităţile de import şi de comercializare a mărcii pe piaţa românească, a declarat preşedintele companiei, Brent Valmar.

21 afișări
Imaginea articolului Porsche România vrea să vândă 40 de maşini Bentley anul viitor

Porsche România vrea să vândă 40 de maşini Bentley anul viitor

"Planificăm pentru anul viitor 40 de vânzări", a spus Valmar, într-o conferinţă de presă.

Oficialul a precizat că Porsche România a primit deja două comenzi pentru maşinile Bentley, ţinta de vânzări pentru acest an fiind de cinci autovehicule.

Preţul unei maşini Betley variază, în funcţie de model şi opţiuni, între 150.000 euro şi 300.000 euro fără taxe. Perioada de livrare a unei maşini poate dura între trei luni şi un an, în cazul modelului Arnage.

Potrivit lui Valmar, în România circulă peste 150 de autovehicule marca Bentley, Porsche România asigurând service pentru marca britanică încă din luna noiembrie a anului trecut.

Porsche România a lansat, joi, oficial, marca Bentley pe piaţa românească şi a deschis un showroom provizoriu pentru marca de lux în cadrul Porsche Bucureşti Nord.

Marca de lux va fi distribuită în România prin intermediul Bentley Bucureşti, parte a Porsche România, care va avea din al doilea trimestru al anului viitor un showroom de lux lângă centrul Porsche Bucureşti Nord.

Noul showroom va cuprinde, pe lângă Bentley, şi alte mărci de lux, precum Audi, Porsche şi Lamborghini.

În cadrul complexului fiecare marcă de autovehicule de lux va avea un showroom distinct, pentru Bentley fiind alocaţi 380 de metri pătraţi, în care vor fi expuse toate cele şase modele din portofoliu.

"Investiţia totală în construcţia complexului de mărci de lux, fără a include costurile cu terenurile şi echipamentele, va fi de 12 milioane euro", a spus Valmar.

Activităţile oficiale pentru Bentley erau prevăzute să înceapă mai devreme, însă obţinerea avizelor, omologarea maşinilor şi traducerea manualului automobilului în limba română au necesitat un proces mai îndelungat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici