Poşta americană ar putea închide 3.700 de oficii, 12% din reţea

US Postal Service, compania de servicii poştale din Statele Unite, a anunţat că ar putea închide până la 3.700 de oficii, 12% din total, întrucât clienţii cumpără tot mai multe servicii online sau prin intermediul retailerilor, transmite Bloomberg.

148 afișări
Imaginea articolului Poşta americană ar putea închide 3.700 de oficii, 12% din reţea

Poşta americană ar putea închide 3.700 de oficii, 12% din reţea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, US Postal Service se apropie de limita maximă a îndatorării, de 15 miliarde de dolari, şi ar putea rămâne în septembrie fără fonduri.

Compania, care operează 32.000 de oficii poştale, a raportat o pierdere de 2,6 miliarde de dolari în trimestrul încheiat în martie. Închiderea a peste 10% din birouri ar putea genera economii de 200 de milioane de dolari.

Pentru comunităţile care vor rămâne fără oficii poştale, compania va continua să vândă timbre şi să ofere servicii prin intermediul retailerilor locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici