Poşta elveţiană a început să testeze livrarea coletelor cu ajutorul dronelor - VIDEO

Serviciul poştal din Elveţia a început să testeze livrarea coletelor cu ajutorul avioanelor fără pilot, relatează Euronews în pagina electronică.

1488 afișări
Imaginea articolului Poşta elveţiană a început să testeze livrarea coletelor cu ajutorul dronelor - VIDEO

Poşta elveţiană a început să testeze livrarea coletelor cu ajutorul dronelor - VIDEO (Captură video)

În zonele greu accesibile, precum regiunile montane, acesta este serviciul poştal al viitorului.

Testele au ca scop să analizeze inclusiv restricţiile de natură tehnică ale dronelor, precum durata limitată a bateriei.

Poşta elveţiană a precizat că intenţionează să folosească dronele în special pentru situaţii de urgenţă, când trebuie furnizate provizii în zone izolate de restul lumii în urma unei furtuni.

Testele se vor desfăşura până la sfârşitul lui iulie, însă folosirea la scară largă a dronelor poştale nu este preconizată mai devreme de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici