Poţi renunţa oricând la abonamentul de telefonie sau Internet

Ştim sigur! Titularii nu mai sunt obligaţi să păstreze ani de zile abonamentele de telefonie sau Internet de care nu sunt multumiţi, doar pentru că au semnat un contract. Deputaţii au votat miercuri o lege privind clauzele impuse de comercianţi consumatorilor.

303 afișări
Imaginea articolului Poţi renunţa oricând la abonamentul de telefonie sau Internet

Poţi renunţa oricând la abonamentul de telefonie sau Internet (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Totuşi, reprezentanţii Asociaţiei Operatorilor Mobili din România susţin că documentul n-ar fi în avantajul clienţilor.

Această nouă lege ar putea anula ofertele de telefoane ieftine sau chiar gratuite, pe care le găseam până acum pe piaţă.

Furnizorii de telefonie nu vor mai avea niciun interes să le subvenţioneze.

Citeşte mai multe despre documentul adoptat de deputaţi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici