PPF Bank Cehia finanţează cu 39 mil.euro construcţia proiectului de birouri Green Gate din Bucureşti

PPF Bank din Cehia a acordat un împrumut de 39 milioane de euro grupului ceh S Group Holding pentru construcţia unei clădiri de birouri în apropiere de hotelul Marriott din Bucureşti.

345 afișări
Imaginea articolului PPF Bank Cehia finanţează cu 39 mil.euro construcţia proiectului de birouri Green Gate din Bucureşti

PPF Bank Cehia finanţează cu 39 mil.euro construcţia proiectului de birouri Green Gate din Bucureşti (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Proiectul, denumit Green Gate, va avea zece etaje, o suprafaţă totală desfăşurată de 39.000 metri pătraţi, din care spaţiile destinate închiriereii reprezintă 27.000 de metri pătraţi. Imobilul este dezvoltat de firma Green Gate Development, deţinută de grupul ceh prin intermediul unui vehicul de investiţii înregistrat în Cipru.

Acesta este primul proiect al companiei în România şi va fi amplasat pe Strada Tudor Vladimirescu, din sectorul 5, o zonă care nu a fost până acum în atenţia dezvoltatorilor de birouri, pe un teren achiziţionat de companie în urmă cu mai mulţi ani.

Constructorul proiectului este firma Bog'Art, iar data de începere a lucrărilor a fost 3 septembrie 2012, finalizarea fiind stabilită pentru 10 februarie 2014.

Proiectul va fi lansat oficial săptămâna viitoare, agentul exclusiv de închiriere a spaţiilor fiind desemnată firma The Advisers-The Knight Frank.

S Group a fost fondată în anul 1991 în oraşul Liberec şi cuprinde companii din domeniul construcţiilor, dezvoltărilor şi a investiţiilor. Din anul 2007, strategia holdingului s-a focalizat pe trei domenii principale de activitate, respectiv construcţii, dezvoltare şi facility management, pe pieţele din Cehia şi Slovacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici