Preluarea Thesteelprinters de către ArcelorMittal Spain Holding, analizată de Consiliul Concurenţei

Tranzacţia prin care ArcelorMittal Spain Holding SL şi Frankstahl Technology GmbH preiau compania Thesteelprinters SL Spania va fi analizată întrucât depăşeşte pragurile valorice prevăzute de Legea concurenţei nr. 21/1996, a anunţat joi Consiliul Concurenţei.

459 afișări
Imaginea articolului Preluarea Thesteelprinters de către ArcelorMittal Spain Holding, analizată de Consiliul Concurenţei

Preluarea Thesteelprinters de către ArcelorMittal Spain Holding, analizată de Consiliul Concurenţei

ArcelorMittal Spain Holding SL controlează mai multe companii ale Grupului ArcelorMittal care îşi desfăşoară activitatea în sectorul minier şi în domeniul fabricării şi distribuţiei diferitelor produse din oţel.

În România, Grupul ArcelorMittal este prezent prin mai multe societăţi cu sediul în Galaţi şi Hunedoara, în timp ce companiile din Grupul Frankstahl desfăşoară în România activităţi de comerţ cu produse plate din oţel carbon, produse din ţevi şi alte produse din oţel.

Thesteelprinters SL va proiecta, produce şi distribui piese de schimb din oţel pentru echipamente industriale utilizate în industria metalurgică şi a oţelului. În realizarea pieselor se vor folosi tehnologiile de imprimare 3D / aditivare.

Prin urmare, Consiliul Concurenţei a anunţat că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici