Prigoană îşi extinde afacerile prin cultivarea de cereale şi comerţ cu animale exotice de companie

Compania de salubrizare Rosal Grup, controlată de omul de afaceri Silviu Prigoană, îşi va extinde din această primăvară domeniul de activitate prin cultivarea cerealelor şi comerţul cu animale exotice de companie.

138 afișări
Imaginea articolului Prigoană îşi extinde afacerile prin cultivarea de cereale şi comerţ cu animale exotice de companie

Prigoană îşi extinde afacerile prin cultivarea de cereale şi comerţ cu animale exotice de companie (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"E un an greu şi încercăm să ne dezvoltăm pe noi domenii. Intenţionăm să intrăm în domeniul agriculturii, prin cultivarea cerealelor", a declarat agenţiei MEDIAFAX Valentin Dobre, directorul general al Rosal.

El a adăugat că un nou segment pe care va activa Rosal va fi cel al comerţului cu animale exotice de companie.

"Este vorba de animale precum şerpi, papagali sau veveriţe", a afirmat directorul Rosal.

Extinderea obiectului de activitate al Rosal cu cultivarea plantelor şi comerţul cu animale de companie a fost operată, potrivit informaţiilor publicate la începutul acestui an în Monitorul Oficial.

Rosal Grup a înregistrat în 2008, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor, o cifră de afaceri de 129,4 milioane lei şi un profit net de 5,3 milioane lei.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Silviu Prigoană deţine 60% din acţiunile Rosal Grup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici