PRIMELE IMAGINI cu iPhone 7 - VIDEO

Imagini ale noului model iPhone 7, prezentat ca cea mai mare inovaţie a Apple până în prezent, au început să circule în mediul virtual. Noul telefon prezintă îmbunătăţiri importante la capitolele design şi manevrabilitate.

9781 afișări
Imaginea articolului PRIMELE IMAGINI cu iPhone 7 - VIDEO

PRIMELE IMAGINI cu iPhone 7 (Captură video)

În afară de funcţiile clasice şi de cea de citire a amprentei, butonul „home” permite acum navigarea în meniul telefonului.

Alături de schimbările de design, Apple anunţă modificări la nivelul componentelor electronice, cum ar fi camera foto, dotată acum cu un senzor de 12 megapixeli şi ajutată de un noul tip de led dublu, care emite mai multă lumină.

Nici camera din faţă nu a fost ignorată, aceasta fiind dotată cu un senzor de 4 megapixeli, în timp ce unghiul de vizibilitate a fost extins la 120 de grade, îmbunătăţind realizarea imaginilor de tip selfie.

Procesorul cu patru nuclee A9X şi memoria de 2 GB RAM vor uşura şi mai mult utilizarea noului telefon.

Îmbunătăţirile aduse componentelor, împreună cu noul sistem de operare iOS 10, promit să ofere utilizatorilor tot ce este mai bun.

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, în creştere cu 67% faţă de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP şi Millward Brown.

Astfel, brandul Apple valorează 247 miliarde de dolari, fiind cu 67% mai mare faţă de anul trecut, potrivit calculelor Millward Brown.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici