Primele imagini cu noile Logan şi Sandero. Ce dotări au cele două maşini - FOTO

Primele imagini cu modelele Logan 2 şi Sandero 2 necamuflate au apărut luni în publicaţia franceză L'Automobile Magazine, principala noutate pe lângă design-ul nou fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere.

11836 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu noile Logan şi Sandero. Ce dotări au cele două maşini - FOTO

Logan 2 (Imagine: www.automobile-magazine.fr)

Noul Logan vine cu design mult schimbat, preluând elemente de la Duster şi Lodgy, notează publicaţia franceză.

La interior, noul Logan propune o planşă de bord restilizată, care poate acomoda opţiunea Media Nav prezentă pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcţii precum navigarea, radioul, muzica şi apelurile telefonice hands-free.

Varianta MCV nu va mai fi prezentă în gama Logan, fiind înlocuită de versiuni ale Lodgy şi Dokker, potrivit L'Automobile Magazine.

Noul Sandero caută să "seducă" clienţii, notează publicaţia franceză, cu un design nou şi un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, "un look mai hotărât" şi stopuri care amintesc de Volkswagen Polo.

La interior, prioritatea a rămas simplitatea, însă anumite inserţii de aluminiu caută să reducă din "atmosfera de austeritate".


Sandero 2 poate fi echipat de asemenea cu opţiunea Media Nav.

În materie de motorizări, ambele modele pot fi echipate cu propulsorul economic TCe de 0,9 litri pe benzină, turbo, care poate dezvolta 90 de cai putere. Restul motoarelor disponibile sunt cunoscute de pe modele Dacia anterioare.

Logan 2 şi Sandero 2 vor fi prezentate oficial cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris 2012, care va începe pe 29 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici