Primul model Dacia SUV va fi mai ieftin decât modelele concurente

Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmează să fie lansat pe piaţă în a doua parte a anului 2009, va fi un SUV compact şi are ca obiectiv atragerea clienţilor mărcilor coreene, urmând să fie vândut la un preţ cu câteva mii de euro mai mic decât modelele concurente.

11 afișări
Imaginea articolului Primul model Dacia SUV va fi mai ieftin decât modelele concurente

Primul model Dacia SUV va fi mai ieftin decât modelele concurente (sursa: MediafaxFoto)

"SUV-ul (Sports Utility Vehicle) Dacia are ca obiectiv principal atragerea clienţilor de astfel de automobile fabricate în Coreea, care sunt cele mai ieftine de pe piaţă. Avantajul SUV-ului marca Dacia va fi preţul, care va fi mai mic cu câteva mii de euro faţă de concurenţă", au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţii Dacia.

În clasa SUV-urilor compacte concurează Kia Sportage, Hyundai Tucson, fabricate în Coreea, precum şi BMW X3 şi Volkswagen Tiguan. Primele două au preţuri începând de la aproximativ 18.000 de euro şi pot depăşi uşor 27.000 de euro, cu TVA inclus.

"Dacia va dezvolta şi va lansa un model SUV, până la sfârşitul anului 2009. Platforma Logan nu are tracţiune 4x4, ci 4x2, iar când vorbim despre un SUV ne putem gândi la un vehicul 4x4. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeaşi platformă Logan sau pe una uşor modificată", a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici