Primul smartphone din lume fără butoane fizice şi cabluri ar putea fi lansat în curând. Ce se ştie despre el

Pregătit pentru lansare în mai puţin de o săptămână, Vivo Apex 2019 a primit deja teaser video oficial, lăsând câteva indicii despre noul design, transmite Go4it.

2733 afișări
Imaginea articolului Primul smartphone din lume fără butoane fizice şi cabluri ar putea fi lansat în curând. Ce se ştie despre el

Primul smartphone din lume fără butoane fizice şi cabluri ar putea fi lansat în curând. Ce se ştie despre el

Noul smartphone pare să păstreze designul cu cameră foto retractabilă introdus de primul model Vivo Apex, ecranul decupat după conturul carcasei urmând să fie complet lipsit de perforaţii sau „breton” tăiat la partea de sus.

Designul „curat” este preluat la nivelul întregii carcase, Vivo Apex 2019 fiind un telefon fără butoane fizice instalate pe lateral, sau conector USB-C la partea de jos. Probabil, pe lista trăsăturilor nedorite intră şi perforaţiile pentru casca audio, sunetul urmând să fie redat prin sticla ecranului. Tot sub sticla ecranului s-ar putea afla şi senzorul de amprente, poziţionat ceva mai jos.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici