Problemele reţelelor Facebook, WhatsApp şi Instagram, remediate/ Principalele nereguli au fost depistate în Europa

Reţeaua socială Facebook a fost inaccesibilă pentru unii utilizatori din întreaga lume, duminică după-amiază, potrivit Downdetector.com, un site care monitorizează întreruperile, citat de Reuters.

1069 afișări
Imaginea articolului Problemele reţelelor Facebook, WhatsApp şi Instagram, remediate/ Principalele nereguli au fost depistate în Europa

Facebook, dar şi WhatsApp şi Instagram sunt inaccesibile pentru un număr de utilizatori

Conform site-ului downdetector.com, situaţia pare se se fi normalizat în jurul orei 17.00, numărul rapoartelor care arătau probleme la Facebook scăzând la circa 300, de la un maxim de peste 14.500. La fel şi în cazul reţelelor WhatsApp (peste 3.000 de rapoarte în punctul maxim şi în jur de 150 la ora transmiterii ştirii) şi Instagram (peste 7.700 de rapoarte în punctul maxim, sub 300 în prezent).
 
Site-ul de urmărire a întreruperilor arata că există mai mult de 9.000 de persoane care raportează probleme cu Facebook.
 
Downdetector.com a afişat o hartă live care indica că problemele au apărut în principal în Europa.
 
Separat, Downdetector.com a arătat, de asemenea, că există probleme cu WhatsApp şi Instagram, dar cu un număr relativ mai redus de rapoarte de întrerupere.
 
În martie unii utilizatori din întreaga lume au avut probleme în accesarea Facebook, Instagram şi WhatsApp timp de peste 24 de ore.
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici