Producţia modelului Logan MCV a ajuns la 300.000 de unităţi, în patru ani de la lansare

Automobile Dacia a produs modelul cu numărul 300.000 al break-ului Logan MCV, lansat în 2006, evoluţia fiind susţinută de vânzările de pe pieţe externe, a anunţat constructorul auto de la Mioveni, printr-un comunicat.

26 afișări
Imaginea articolului Producţia modelului Logan MCV a ajuns la 300.000 de unităţi, în patru ani de la lansare

Producţia modelului Logan MCV a ajuns la 300.000 de unităţi, în patru ani de la lansare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Logan MCV a fost restilizat în octombrie 2008, iar gama modelului este alcătuită din patru versiuni de echipare, respectiv Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige, disponibile în două configuraţii, cu cinci sau cu şapte locuri.

În topul vânzărilor Dacia în România, modelul break ocupă locul trei, cu 6.249 unităţi livrate în 2009.

Gama Dacia este compusă din şapte modele, respectiv Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Logan VAN şi Logan Pick-Up.

Anul trecut, Dacia a vândut 311.282 de vehicule, cu 20 % mai mult faţă de 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici