Productivitatea muncii în industrie a urcat cu 11,2% în primele cinci luni

Productivitatea muncii în industrie a urcat cu 11,2% în perioada ianuarie-mai comparativ cu acelaşi interval din 2006, ritm egal cu cel consemnat în primele patru luni.

1 afișare

Comparativ cu luna aprilie 2007, productivitatea s-a majorat cu 16,% în mai, se arată într-un comunicat al INS.

Nivelul productivităţii a crescut şi faţă de a cincea lună a anului trecut, cu 11,4%.

În luna mai 2007, faţă de luna precedentă, principalii indicatori de conjunctură economică au înregistrat creşteri faţă de luna corespunzătoare din anul anterior. Cu excepţia cifrei de afaceri din serviciile de piaţă pentru populaţie, principalii indicatori de conjunctură economică au înregistrat creşteri semnificative.

Producţia industrială a înregistrat în luna mai faţă de luna precedentă o creştere cu 15,5%. Producţia industrială în luna mai 2007 este superioară celei din mai 2006 cu 6,8%, ceea ce conduce la o rată de creştere a producţiei industriale în primele cinci luni de 6,4%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici