Profi Credit s-a lansat oficial în România

Profi Credit IFN, companie care şi-a lansat marţi oficial operaţiunile pe piaţa românească, vrea să acorde în acest an credite de nevoi personale în valoare totală de 13 milioane de lei, dobânzile fiind de peste 61%, a declarat directorul biroului din România, Tomas Rosenberger.

1 afișare
Imaginea articolului Profi Credit s-a lansat oficial în România

Profi Credit s-a lansat marţi oficial în România

În 2009 şi 2010, compania are în vedere acordarea de credite în valoare de 31 milioane lei şi respectiv 55 milioane lei.

Profi Credit a fost înregistrată la Banca Naţională a României în octombrie 2007, valoarea împrumuturilor acordate anul trecut fiind de 63.000 de lei.

La acest moment, Profi Credit acordă credite de nevoi personale, cu valori de la 400 de lei la 12.000 lei, pe perioade cuprinse între 6 şi 36 de luni.

La jumătatea acestui an, compania vrea să lanseze împrumuturi pentru IMM-uri şi persoane fizice autorizate.

La finele anului trecut, firma avea 25 de angajaţi, urmând să ajungă la 140 de angajaţi în 2010. Totodată, reţeaua de consilieri de credite va urca la 2.000 de persoane în următorii doi ani, faţă de 20 de persoane în 2007.

Potrivit directorului general al grupului ceh Profi Credit, Petr Vrba, creditele vor putea fi acordate pesoanelor fizice prin deplasarea la dominiciliu a agenţilor de vânzări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici