Profi deschide cinci noi magazine

Profi a anunţat, vineri, deschiderea a cinci noi magazine, la Arad, Buzău, Oradea, Panciu şi Tinca (judeţul Bihor), astfel că reţeaua companiei ajunge la 299 de magazine.

326 afișări
Imaginea articolului Profi deschide cinci noi magazine

Profi deschide cinci noi magazine (Imagine: Cătălin Abagiu / Mediafax Foto)

Unităţile din Arad şi Oradea funcţionează în formatul City, cele din Buzău şi Panciu - Standard, iar magazinul din localitatea Tinca a fost deschis sub formatul experimental Mini.

Profi este deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors.

Anul trecut, compania a deschis 71 de magazine noi, iar planurile de expansiune pentru acest an vizează cel puţin acelaşi număr, reţeaua urmând să ajungă până la sfârşitul anului la 350 unităţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici