Programul economic al guvernului SUA a susţinut înfiinţarea a 683.000 de slujbe

Programul de 787 miliarde de doalri al Casei Albe pentru sprijinirea economiei a susţinut înfiinţarea a aproape 683.000 de locuri de muncă în primele trei luni ale anului, au anunţat oficiali din administraţia SUA, citaţi de CNN Money.

15 afișări
Imaginea articolului Programul economic al guvernului SUA a susţinut înfiinţarea a 683.000 de slujbe

Programul economic al guvernului SUA a susţinut înfiinţarea a 683.000 de slujbe (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Cele 683.000 de locuri de muncă au fost finanţate direct din fondurile guvernamentale, incluzând posturi de profesori, poliţişti sau lucrători în construcţii.

Datele nu includ slujbele create indirect în economie sau efectele altor măsuri ca reduceri de taxe şi majorarea ajutoarelor de şomaj.

Locurile de muncă înfiinţate prin programul economic sunt raportate trimestrial, iar cifrele nu se cumulează.

De la aprobarea programului în februarie 2009, executivul american a alocat 205 miliarde de dolari şi a cheltuit 62 de miliarde de dolari.

În ultimul trimestru al anului trecut, prin pachetul de stimulare a economiei au fost înfiinţate direct circa 600.000 de locuri de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici