Propunerea ministrului de Finanţe: Firmele vor fi împărţite în trei categorii - A, B şi C, din 2019

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, că, de anul viitor, firmele ar putea fi împărţite în trei categorii, reglementările fiind deja în discuţie în Parlament.

5742 afișări
Imaginea articolului Propunerea ministrului de Finanţe: Firmele vor fi împărţite în trei categorii - A, B şi C, din 2019

Propunerea ministrului de Finanţe: Firmele vor fi împărţite în trei categorii - A, B şi C, din 2019

Ministrul Finanţelor a precizat, miercuri, în cadrul „Forumului Capitalului românesc”, că, în prezent, se caută „un temei legal”, ”pentru a împărţi firmele în trei categorii, A, B şi C”, iar măsura să fie adoptată „până la finalul acestui an”, astfel încât să intre în vigoare de anul viitor.

În prima categorie vor fi incluse firmele care nu au obligaţii faţă de terţi şi faţă de stat.

Teodorovici a subliniat că, în cazul acestei categorii de firme a fost propuse facilităţi sau un „tratament care să încurajeze conformarea voluntară”, astfel încât mai multe companii să fie tentate să facă parte din această categorie.

Ministrul Finanţelor a menţionat că această propunere este inclusă printre amendamentele de la ordonanţele de urgenţă 25 şi 89, pentru care luni va fi votul în Plenul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici