Punct Pilkington pentru soluţionarea rapidă a daunelor la parbrizele asiguraţilor Omniasig şi Asirom

Omniasig şi Pilkington Automotive România au inaugurat, luni, în Capitală, un punct de lucru unde vor fi soluţionate rapid dosarelor de daună auto ale clienţilor Omniasig şi Asirom care vizează doar parbrizele avariate, au anunţat reprezentanţii companiilor.

30 afișări

Punctul de lucru Pilkington este situat în încinta Centrului de daune al Omniasig din Calea Griviţei 355-357, sector 1.

"Asiguraţii care au suferit o daună la oricare geam al autoturismului vor putea acum ca în aceeaşi zi să deschidă dosarul de daună şi să îşi şi repare pe loc autoturismul în cadrul service-ului rapid Pilkington", a declarat directorul general al Pilkington Automotive România, Robert Burkhardt, într-o conferinţă.

Pilkington Automotive România este unul dintre cei mai mari jucători locali în domeniul importului, distribuţiei şi montajului geamurilor auto, având o reţea naţională de 25 de ateliere de montaj, la care se adaugă un număr de 16 parteneri.

Burkhardt a adăugat că punctul de lucru inaugurat în Bucureşti este parte a strategiei de adaptare a serviciilor Pilkington la cerinţele asigurătorilor.

Preşedintele Omniasig, Constantin Toma, a declarat că prin deschiderea punctului de lucru Pilkington se va reduce semnificativ durata de soluţionare a unei daune auto.

"Parteneriatul cu Pilkington se înscrie în politica Omniasig de îmbunătăţire a serviciilor furnizate clienţilor", a spus Toma.

Pilkington Automotive România este membră a grupului japonez NSG, unul dintre liderii mondiali în producţia de sticlă şi parbrize auto.

Înfiinţată în 1nul 1995, Omniasig este al doilea asigurător local după nivelul primelor din 2009, conform datelor autorităţii de reglementare.

Din 2005, compania a devenit membră a grupului Vienna Insurance Group - VIG (Austria).

VIG este unul dintre cele mai mari grupuri de asigurări din Europa Centrală şi de Est.

Pe piaţa românească, VIG mai controlează Asirom şi BCR Asigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici