Putin se laudă cu cifre măreţe: am întrecut Germania, suntem principala economie a Europei

Rusia a devenit prima economie europeană şi a cincea din lume în ceea ce priveşte paritatea puterii de cumpărare, spune şeful de la Kremlin.

2719 afișări
Imaginea articolului Putin se laudă cu cifre măreţe: am întrecut Germania, suntem principala economie a Europei

Putin se laudă cu cifre măreţe: suntem principala economie a Europei

Preşedintele Vladimir Putin a făcut cele mai recente declaraţii la o întâlnire cu antreprenori din Orientul Îndepărtat rus. „Se pare că suntem sugrumaţi şi sub presiune din toate părţile, dar suntem în continuare cea mai mare economie din Europa”, adăugat Putin.

„Am lăsat Germania în urmă şi am urcat pe locul cinci în lume în ceea ce priveşte PIB-ul, după China, Statele Unite, India şi Japonia. Suntem numărul unu în Europa”, a mai zis Putin.

„Am lăsat toată Europa în urmă în ceea ce priveşte paritatea puterii de cumpărare, dar în ceea ce priveşte indicatorul pe cap de locuitor trebuie să muncim mai mult. Mai este de lucru”, a precizat şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici