PwC, amendată cu 6,6 milioane de dolari pentru deficienţele din cadrul unui audit

PricewaterhouseCoopers (PwC) a fost amendată cu 6,6 milioane de dolari pentru administrarea deficitară a auditului companiei RSM Tenon Group, aceasta fiind cea mai mare sancţiune dată de autoritatea de reglementare în contabilitate din Marea Britanie, potrivit Bloomberg.

323 afișări
Imaginea articolului PwC, amendată cu 6,6 milioane de dolari pentru deficienţele din cadrul unui audit

PwC, amendată cu 6,6 milioane de dolari pentru deficienţele din cadrul unui audit

Autoritatea de reglementare în contabilitate din Marea Britanie, Financial Reporting Council, a anunţat, miercuri, amenda pentru companie şi penalităţile pentru Nicholas Boden, partener PwC. Administrarea deficitară are legătură cu auditul conturilor RSM pentru anul care s-a finalizat în iunie 2011. RSM este o companie care oferă servicii de consultanţă de risc şi taxe.

Amenda record vine la doar trei luni după ce PwC a mai fost amendată pentru administrarea deficitară a auditului companiei Connaught, care activează în domeniul construcţiilor.

PwC oferă servicii de audit, asigurare, taxe şi consultanţă. Compania este prezentă şi în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici