Raiffeisen a redus dobânzile la creditele noi acordate persoanelor fizice

Raiffeisen Bank a redus dobânzile la creditele noi acordate persoanelor fizice, în medie cu patru puncte procentuale pentru finanţările în lei cu rate variabile, cu un punct pentru cele cu dobânda fixă în monedă naţională şi cu 0,5 puncte la împrumuturile în euro.

32 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen a redus dobânzile la creditele noi acordate persoanelor fizice

Raiffeisen a redus dobânzile la creditele noi acordate persoanelor fizice (Imagine: Mediafax Foto)

"Raiffeisen Bank reduce pentru a doua oară anul acesta dobânzile la credite, pentru a veni în sprijinul populaţiei şi pentru a mai face un pas pentru o normalizare a activităţii de creditare. Nu ne aşteptăm însă să ne întoarcem la exuberanţa creditării din ultimii ani, ci cel mai probabil creditarea va creşte într-un ritm anual mult mai temperat", a declarat, într-un comunicat, vicepreşedintele băncii pentru divizia de retail, Răzvan Munteanu.

Raiffeisen Bank are o ofertă completă de credite pentru populaţie, de la împrumuturi de nevoi personale negarantate la cele ipotecare sau carduri de credit cu perioadă de graţie.

Banca afişează pe pagina sa de internet dobânzi de 16,29% (ROBOR plus o marjă de 5,5 puncte) la împrumuturile de nevoi personale în lei cu ipotecă Flexicredit Plus şi 10,44% (Euribor plus o marjă de 9 puncte procentuale) la acelaşi produs denominat în euro.

La împrumuturile imobiliare Casa Ta, Raiffeisen practică dobânzii variabile de 15,29% la lei şi de 9,44% la euro, calculate după aceeaşi formulă.

Banca deţine o reţea formată din 550 de unităţi şi are peste două milioane de clienţi de retail, dintre care peste 100.000 de întreprinderi mici şi mijlocii, şi 4.400 de corporaţii mari şi medii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici