Raiffeisen Bank oferă asociaţiilor de locatari un pachet de produse

Raiffeisen Bank a introdus în ofertă un pachet de produse şi servicii destinat asociaţiilor de locatari, care cuprinde un cont curent şi condiţii preferenţiale la operaţiuni şi instrumentele de economisire.

46 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen Bank oferă asociaţiilor de locatari un pachet de produse

Raiffeisen Bank oferă asociaţiilor de locatari un pachet de produse (Imagine: Mediafax Foto)

Pachetul include conturi curente şi acces la serviciul de internet banking al băncii, asociaţia plătind lunar doar 10 lei, informează un comunicat al băncii.

Pentru încasări, depuneri de numerar şi plăţi între conturi deschise la Raiffeisen Bank nu se plătesc comisioane, în timp ce la plăţile interbancare comisioanele sunt preferenţiale - atât la cele efectuate pe suport hârtie, cât şi cele electronice.

De asemenea, pachetul oferă condiţii preferenţiale pentru contul de economii "Acces Plus IMM" şi pentru depozitele la termen.

Până în prezent, banca a lansat pachetul operaţional IMM şi pachetele financiare pentru segmentul de profesii liberale, care cuprinde cabinete medicale, cabinete de tehnică medicală, birouri de avocatură şi notariale, precum şi birourile executorilor judecătoreşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici