Răzvan Cuc: Modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul căii ferate Braşov-Sighişoara

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că Gara Braşov va fi modernizată, fiind prinsă în proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Braşov şi Sighişoara. Investiţia va depăşi 40 de milioane de euro, iar ministrul a anunţat că „va fi un proiect impresionant”.

382 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cuc: Modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul căii ferate Braşov-Sighişoara

Răzvan Cuc: Modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul căii ferate Braşov-Sighişoara

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi seara, că modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul de reabilitare a căii ferate Braşov-Sighişoara, iar lucrările vor începe după finalizarea contestaţiilor.

„Aşteptăm decizia de la instanţă pentru contestaţia care a fost făcută la tronsonul de cale ferată Braşov-Sighişoara. De îndată ce vine, semnăm contractul de proiectare-execuţie pentru tronsoanele 1 şi 3 din Braşov-Sighisoara. Tronsonul 1 include şi Gara Braşov, deci în momentul în care semnăm contractul şi gara va intra în modernizare, e în acest proiect de 700 de milioane”, a declarat Răzvan Cuc, aflat într-o vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Broşov.

El a spus că investiţia în modernizarea gării va depăşi 40 de milioane de euro. „Valoarea este undeva la 40 şi ceva de milioane de euro, eu cred că va fi un proiect impresionant”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici