RCS & RDS a introdus un serviciu de plată online a facturilor

Abonaţii furnizorului de servicii de comunicaţii RCS & RDS vor putea plăti online facturile, de la 1 august, printr-un serviciul dezvoltat împreună cu Banca Comercială Română, a anunţat, luni, compania.

350 afișări
Imaginea articolului RCS & RDS a introdus un serviciu de plată online a facturilor

RCS & RDS a introdus un serviciu de plată online a facturilor

Plată online a facturilor poate fi efectuată fie direct pe pagina de internet a companiei, fie prin serviciul "Contul meu Digi".

Plata se poate face cu orice card bancar VISA sau Mastercard valid, fiind necesar doar codul clientului şi numărul de factură.

Serviciul "Contul meu Digi" poate fi accesat prin crearea unui cont, cu nume de utilizator şi parolă.

În plus, după prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numărul de factură pentru plată, acesta fiind deja înregistrat în contul abonatului. De asemenea, prin "Contul meu Digi", clientul are posibilitatea vizualizării istoricului facturilor şi a serviciilor contractate, precum şi a vizualizării listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel şi Digi Mobil.

Indiferent de modalitatea de plată, direct din site sau din contul personal, serviciul nu are comision şi este disponibil 24 de ore din 24.

Compania a implementat acest sistem de plată într-un parteneriat cu Banca Comercială Română Erste şi EuroPayment Services.

Clienţii RCS & RDS mai pot plăti facturile online, prin sistemele de Home Banking şi Internet Banking ale băncilor partenere, prin numerar, virament bancar, ATM-urile, bancomatele şi ghişeele băncilor partenere, precum şi în oricare dintre punctele de prezenţă RCS & RDS.

Cu o reţea care acoperă peste 200 de oraşe, RCS&RDS este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi prin satelit, telefonie fixă şi mobilă.

Înfiinţată în urmă cu 15 ani, RCS&RDS are 6.500 angajaţi.

Principalii concurenţi ai RCS&RDS sunt Romtelecom şi UPC România pe segmentul comunicaţiilor prin cablu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici