RCS&RDS lansează servicii de telefonie mobilă în Italia. Se adresează comunităţii de români

Furnizorul de servicii de comunicaţii RCS&RDS a lansat servicii de telefonie mobilă în Italia, prin închirierea de reţea de la un alt operator de telefonie mobilă, H3G, scrie Ziarul Financiar.

178 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS lansează servicii de telefonie mobilă în Italia. Se adresează comunităţii de români

RCS&RDS lansează servicii de telefonie mobilă în Italia. Se adresează comunităţii de români

Italia este una dintre ţările UE în care locuieşte una dintre cele mai mari comunităţi de romăni.

Operatorul român este la al doilea pas de acest tip, după lansarea, în noiembrie 2008, a operaţiunilor de te lefonie mobilă în Spania.

Romånii din Italia care cumpără o cartelă RCS&RDS şi plătesc lunar suma de cinci euro primesc, lunar, un număr de 300 de minute de apeluri fără costuri către numerele din reţelele RCS&RDS din România şi Spania, informează Ziarul Financiar.

Cartela are activate două numere - unul italian şi unul romănesc, astfel că utilizatorii care cumpără o cartelă în Italia şi vin apoi în Romånia nu plătesc tarife de roaming.

Controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, RCS&RDS este unul dintre cei mai mari jucători locali pe piaţa de telecomunicaţii şi este prezent pe mai multe pieţe din Eu ro pa Centrală şi de Est cu servicii TV şi de tele fonie şi date.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici