RCS&RDS vrea să se extindă cu telefonia mobilă în Ungaria

RCS&RDS intenţionează să-şi extindă serviciile de telefonie mobilă în Ungaria, în acest sens urmând să participe la o licitaţie organizată de statul ungar pentru acordarea de licenţe, a declarat, miercuri, preşedintele companiei, Alexandru Oprea.

138 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS vrea să se extindă cu telefonia mobilă în Ungaria

RCS&RDS vrea să se extindă cu telefonia mobilă în Ungaria

"Intenţionăm să intrăm pe piaţa de telefonie mobilă din Ungaria", a spus Alexandru Oprea, prezent la Convenţia de Comunicaţii prin Cablu.

El a refuzat să dea detalii despre costurile şi investiţiile în reţeaua 3G din Ungaria. "Nu pot să spun investiţiile şi costurile pentru reţeaua din Ungaria pentru că oferta noastră va intra în competiţie cu altele", a explicat şeful RCS&RDS.

Totuşi, dacă RCS&RDS va primi licenţa, Alexandru Oprea a spus că va începe imediat construcţia reţelei.

RCS&RDS a lansat, miercuri, un pachet de servicii de telefonie care permite clienţilor să efectueze convorbiri nelimitate în reţeaua de telecomunicaţii fixe şi mobile a operatorului la un tarif al abonamentului de doi euro/lună.

Serviciul de telefonie mobilă Digi.mobil este disponibil în peste 400 de localităţi, din care 185 din mediul urban, asigurând o acoperire de peste 50% din populaţia României şi aproape 2.800 km de drumuri naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici