Red Hat vrea să deschidă o reprezentanţă în România

Red Hat, producătorul american de sisteme de operare Linux, intenţionează să deschidă o reprezentanţă în România, însă nu a stabilit încă data şi nici amplasamentul viitorului birou, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX directorul regional al companiei, Paul Holt.

1 afișare
Imaginea articolului Red Hat vrea să deschidă o reprezentanţă în România

Red Hat vrea să deschidă o reprezentanţă în România

"Afacerile noastre din România devin din ce în ce mai bune şi ne vom gândi să deschidem un birou-reprezentanţă. În ultima vreme, la fiecare şase luni, ne dublăm vânzările", a spus Holt.

Potrivit oficialului Red Hat, România este o piaţă foarte bună pentru compania americană.

"România este de cinci ori peste Bulgaria şi Europa de Sud-Est, în ceea ce priveşte vânzările, şi este precedată de Polonia şi Cehia", a precizat Holt.

El a adăugat că sectorul public generează 50% din vânzările Red Hat, iar restul reprezintă vânzările către firmele mici şi mijlocii.

Preţul unui sistem de operare Red Hat pentru servere de companie variază între 300 euro şi 2.000 euro, în funcţie de aplicaţiile incluse.

În România, Red Hat are circa 30 de parteneri, cu care dezvoltă sistemul de operare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici