Refugiul pe care îl au jucătorii la păcănele, după aplicarea legii Simonis

Legea Simonis, intrată în vigoare pe 28 aprilie, i-a obligat pe deţinătorii de sloturi din agenţiile terestre să le scoată din localităţile cu populaţie sub 15.000 de oameni.

Urmărește
1945 afișări
Imaginea articolului Refugiul pe care îl au jucătorii la păcănele, după aplicarea legii Simonis

Refugiul găsit de către jucătorii la păcănele, după aplicarea legii Simonis

Agenţiile de pariuri şi barurile de la sate şi din comune au fost obligate să scoată din priză sloturile, urmare a implementării legii pe care a iniţiat-o pesedistul Alfred Simonis.

Efectul primar al aplicării legii este migrarea jucătorilor către sălile de jocuri din marile oraşe, acolo unde pot fi mutate aparatele din regiunile mici care deţin autorizaţii valabile.

O altă soluţie este jocul online, unde jucătorii au parte de casino bonus fără depunere.

În prezent, în România sunt peste 45 de cazinouri online, iar numărul jucătorilor trece de 500.000.

Se estimează că piaţa online va depăşi două miliarde de euro.

„Am observat o creştere spectaculoasă a jucătorilor care migrează spre online”, observă experţii de la site-ul cazinouri-bune.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici