Remarcă obscenă a lui Eugen Teodorovici la audierea lui Florin Cîţu. Ministrul demis a negat ulterior afirmaţia

Audierea ministrului desemnat al Finanţelor Florin Cîţu în comisiile de buget reunite a fost întreruptă în mai multe rînduri de ministrul demis al Finaţelor Eugen Teodorovici, care s-a remarcat şi prin folosirea unor termeni inadecvaţi.

4084 afișări
Imaginea articolului Remarcă obscenă a lui Eugen Teodorovici la audierea lui Florin Cîţu. Ministrul demis a negat ulterior afirmaţia

Remarcă obscenă a lui Eugen Teodorovici la audierea lui Florin Cîţu. Ministrul demis a negat ulterior afirmaţia

"Cu mine s-a terminat. Îmi plac c**vele, dar nu blonde", a spus la un moment dat Teodorovici; nu este clar la ce s-a referit.

Ulterior, la ieşirea din sală, Teodorovici a negat că a folosit termeni nepotriviţi: „Vă spun şi dumneavoastră că n-am spus acest lucru”,

Florin Cîţu, ministrul desemnat al Finanţelor a primit aviz negativ din partea comisiilor pentru buget ale Parlamentului.

În timpul audierilor, Florin Cîţu a fost caracterizat drept "mincinos" sau "zvonist", i s-a reproşat că a fost "capul umflării ROBOR", pentru ca băncile să câştige, şi că a anunţat că România va avea "soarta Venezuelei" sau creşteri majore ale inflaţiei, fără ca aceste lucruri să se întâmple.

Cîţu a prezentat în timpul audierilor în Parlament un document oficial care arată că nu există divergenţe între el şi Banca Naţională a României.

 

Taguri:
cîţu,
aviz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici