Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri

Grupul francez Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri Koleos în China, din cauza unui senzor de combustibil defect, au anunţat autorităţile chineze.

284 afișări
Imaginea articolului Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri

Renault recheamă în service peste 60.000 de SUV-uri în China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele 61.508 maşini sunt modele produse în perioada 2009-2012. Renault va asigura înlocuirea gratuită a senzorului, care poate arăta un nivel incorect al cantităţii de combustibil, scrie Bloomberg.

Renault vrea să copieze succesul înregistrat de alţi costructori străini pe cea mai mare piaţă pentru automobile din lume, notează sursa citată. 

Vânzările de autovehicule pentru pasageri din China au crescut în ianuarie cu 50%, la un nou nivel record, cu o cerere aproape dublă pentru SUV-uri, potrivit Asociaţiei Producătorilor Auto din China.

Renault are de înfruntat concurenţa rivalilor precum General Motors şi Volkswagen pe piaţa chineză. Vânzările în China ale General Motors, cel mai mare producător străin de pa piaţă, au crescut cu 26% în ianuarie, cea mai bună lună a grupului.

Anunţul Renault vine după ce autorităţile chineze au informat în ianuarie că grupul francez va rechema în service 5.097 SUV-uri Koleos în China din cauz unui defect de sudură. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici