Renault România caută prin ţară 120 de ingineri pentru Mioveni

Grupul Renault România, care are în prezent peste 17.500 de angajati, caută 120 de ingineri pentru a-i angaja în centrele de la Mioveni, Titu şi Piteşti, prin intermediul unei campanii de recrutare desfăşurate în această lună la Iaşi.

654 afișări
Imaginea articolului Renault România caută prin ţară 120 de ingineri pentru Mioveni

Renault România caută prin ţară 120 de ingineri pentru Mioveni (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Aceasta este prima campanie de recrutare de asemenea anvergură organizată la nivel de grup, prin care anun­ţăm posturi disponibile la Renault Technologie Roumanie (la Bucuresti şi la Centrul Tehnic de la Titu), la Uzinele Dacia de la Mioveni şi la Matriţe Dacia (Piteşti). La forumul de recrutare de la Iaşi, grupul va fi prezent cu 120 de posturi disponibile în domeniul ingineriei", au spus reprezentanţii Renault, grup cu afaceri cumulate de aproape 4 mld. euro.

Compania a mai organizat de-a lungul timpului campanii de recrutare în oraşe precum Bucureşti, Piteşti, Galaţi, Ploieşti, Târgovişte sau Braşov, dar acestea au fost de dimensiuni mai mici.

"În urma acestor campanii am obţinut un procent de ocupare de 40 - 50% a posturilor vacante", au mai spus oficialii Renault, care au mai precizat că unul dintre beneficiarii principali ai acestor campanii de recrutare a fost centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (RTR).

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici