Reorganizare la Ministerul Agriculturii: 1.700 de angajaţi vor primi salarii mai mari

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat că după reorganizarea instituţiei 1.700 de angajaţi vor primi salarii mai mari şi a anunţat şi că vor fi desfiinţate 300 de posturi de conducere.

371 afișări
Imaginea articolului Reorganizare la Ministerul Agriculturii: 1.700 de angajaţi vor primi salarii mai mari

Reorganizare la Ministerul Agriculturii: 1.700 de angajaţi vor primi salarii mai mari

„Acelor sute de oameni care se îngrijorează, după reorganizare le va creşte salariul. Pentru că atunci când reorganizezi instituţii care au un salariu de bază mai mic faţă de alte instituţii trebuie să-i duci la nivelul maxim în plată. Bineînţeles că în jur de 1.700 de oameni, prin această reorganizare, vor primi salariu mai mare”, a declarat Florin Barbu.

El spune că este necesară eficientizarea instituţiile publice în condiţiile în care în perioada următoare Ministerul Agriculturii lansează foarte multe proiecte de ordinul miliardelor de euro: „Normal că ne dorim ca fermierii români să nu mai fie plimbaţi de la o instituţie la alta pentru accesarea acestor fonduri europene”, a spus Barbu.

El a anunţat că, prin reorganizare, nu se vor desfiinţa instituţii, ci se vor comasa. Este vorba de aproximativ 10 instituţii.

„Prin această reorganizare se vor desfiinţa 300 de funcţii de conducere, iar economia la bugetul de stat va fi de aproape 10 milioane de euro”, a adăugat ministrul Agriculturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici