Restaurantele din Londra se deschid într-un ritm accelerat

Numărul restaurantelor care s-au deschis în Londra este mult mai mare decât al celor care s-au închis, datorită activităţii înregistrate în ultimul an în domeniu, potrivit studiului Harden's London Restaurants.

163 afișări
Imaginea articolului Restaurantele din Londra se deschid într-un ritm accelerat

Restaurantele din Londra se deschid într-un ritm accelerat

Aproape 200 de clădiri noi s-au înregistrat în ultimele 12 luni până în septembrie, cele mai multe din ultimii 26 de ani, de când a fost lansat ghidul Harden's London Restaurants.

„Numărul mare de restaurante din Londra de anul acesta reflectă optimismul şi starea economiei din ultimul an”, a spus Des Gunewardena, director executiv al D&D Londra, grupul care deţine mai mult de 25 de baruri şi restaurante, inclusiv German Gymnasium, care s-a deschis în 2015.

Cu o parte din proiecte aflate în derulare, Gunewardena a spus că anul 2017 va fi unul dintre cele mai aglomerate ale grupului. Totuşi, nu se aşteaptă ca acesta să fie standardul în industrie, argumentând că există o stare de spirit mai sobră, în prezent, după Brexit.

Chef Karam Sethi, care deţine restaurantele Hoppers din Soho, a spus că mediul devine din ce în ce mai competitiv.

Preţul mediu al unei cine la unul dintre restaurantele listate în ghid a crescut cu 1,7%, ajungând la 60 de dolari. Preţul include un mediu cu trei feluri, cu o jumătate de sticlă de vin, cafea, taxe şi bacşiş.

Printre restaurantele care s-au închis se numără Hibiscus, un restaurant din Mayfair cu două stele Michelin, şi Truscott Arms - un gastrobar din Maida Vale.

În fruntea clasamentului Harden's London Restaurants se află restaurantul francez din Notting Hill, The Ledbury.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici