Retailerul Amazon suplimentează personalul cu 70.000 de angajaţi

Retailerul american online Amazon va suplimenta personalul din Statele Unite cu 70.000 de angajaţi temporari în perioada sărbătorilor, aceştia urmând să lucreze cu normă întreagă în centrele de distribuţie.

163 afișări
Imaginea articolului Retailerul Amazon suplimentează personalul cu 70.000 de angajaţi

Retailerul Amazon suplimentează personalul cu 70.000 de angajaţi

Compania avea la mijlocul anului 97.000 de angajaţi permanenţi, cu normă întreagă sau redusă, iar anul trecut a angajat pentru sezonul sărbătorilor 50.000 de persoane, potrivit CNN.

Amazon nu a furnizat detalii privind posturile disponibile, dar angajaţii centrelor de distribuţie au sarcini legate de executarea comenzilor primite de retailer, precum selectarea produselor, pregătirea coletelor şi depozitarea bunurilor.

O parte dintre lucrătorii temporari ar putea deveni angajaţi permanenţi. Retailerul a anunţat că mai multe mii de persoane angajate anul trecut pentru sezonul sărbătorilor au rămas ulterior în cadrul companiei.

Alţi retaileri cu vânzări mai mari în perioada sărbătorilor, precum Toys R Us sau Target, au anunţat de asemenea posturi temporare. Astfel, Toys R Us menţine nivelul de anul trecut de 45.000 de persoane, în timp ce Target a redus de la 88.000 de angajaţi anul trecut la 70.000 pentru acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici