România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin

Ministerul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a susţinut la Bruxelles, în cadrul discuţiilor privind reformarea industriei vinului, menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin, prevederile reformei propuse de Comisia Europeană interzicând producătorilor să mai folosească acest procedeu.

1 afișare
Imaginea articolului România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin

România a susţinut la Bruxelles menţinerea posibilităţii adaosului de zahăr în vin

Alte subiecte de discuţie în cadrul Consiliului au vizat restructurarea din sectorul zahărului, cultivarea cartofului modificat genetic destinat producţiei de amidon, solicitările României şi Bulgariei privind seceta, informări din partea Comisiei privind negocierile OMC şi gripa aviară, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Remeşa a mai susţinut acordarea ajutorului de stat pentru fermierii români afectaţi de seceta, atât în cadrul întâlnirilor de la Consiliu, cât şi în cadrul discuţiilor purtate cu comisarul pentru agricultură şi dezvoltare rurală Mariann Fisher Boel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici