Românii pariază 150 de milioane de euro pe meciurile de fotbal şi turneele de tenis

Câştiguri distribuite după principiul "mici, dar multe", mize situate între 5 şi 10 lei pe fiecare jucător, fotbalul care atrage peste 80% din mizele celor care intră într-o casă de pariuri şi investiţii de zeci de mii de euro pentru a acoperi inclusiv oraşele cu 30.000 - 50.000 de locuitori.

27 afișări
Imaginea articolului Românii pariază 150 de milioane de euro pe meciurile de fotbal şi turneele de tenis

Românii pariază 150 de milioane de euro pe meciurile de fotbal şi turneele de tenis (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Aşa arată o piaţă a pariurilor sportive pe care românii lasă aproape 150 de milioane de euro anual, nivel similar cu bugetul alocat achiziţiei de tablete de ciocolată.

Piaţa de pariuri sportive a continuat să se extindă agresiv anul acesta, prin intrarea pe această piaţă a miliardarului Dinu Patriciu care a deschis primele 41 de cafenele-agenţii, 1x2 Bet Cafe Arena, dar şi prin deschiderea a zeci de spaţii noi de către principalii jucători de pe piaţa de profil, care urmăresc să-şi asigure o acoperiere cât mai bună.

Citeşte mai multe despre sporturile pentru care pariază românii pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici