Românii, scutiţi de cozi | Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite online, prin aplicaţia e-rovinieta.ro

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă (peaj) pot fi plătite prin intermediul aplicaţiei de mobil e-rovinieta.ro, disponibilă şi pentru Android, dezvoltată de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), potrivit unui comunicat transmis miercuri.

6106 afișări
Imaginea articolului Românii, scutiţi de cozi | Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite online, prin aplicaţia e-rovinieta.ro

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite online, prin aplicaţia e-rovinieta.ro

Aplicaţia de mobil e-rovinieta.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store.

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Odată ce rovinieta a fost plătită, clienţii primesc confirmare de livrare prin SMS şi e-mail, iar pentru rovinietele de peste 30 de zile cumpărătorii sunt avertizaţi din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, şi poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare şi emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradiţional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont).

Tariful de trecere pentru podul de la Feteşti-Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat şi online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă şi să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât şi prin bancă - cu ordin de plată. După confirmarea plăţii se emite peajul, iar clientul primeşte prin e-mail factura şi datele peajului şi - gratuit, prin SMS - datele peajului emis. Comenzile, peajele emise şi facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă.

Trecerile de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce utilizatorul a trecut de staţiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici