Românul care a proiectat interiorul unui Renault electric

Designerul Bogdan Popescu de la centrul de design al Renault din Paris a proiectat în premieră interiorul conceptului ZOE Preview, primul automobil electric conceput de la zero de Renault şi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris de anul trecut, dar şi la cel de la Geneva din luna martie.

115 afișări
Imaginea articolului Românul care a proiectat interiorul unui Renault electric

Românul care a proiectat interiorul unui Renault electric (Imagine: www.zf.ro)

ZOE Preview reprezintă conceptul de preserie al primei maşini electrice de clasă mică a constructorului francez care va fi lansată pe piaţa europeanăla mijlocul anului viitor.

Renault ZOE Preview reprezintă clar viitorul vehiculului electric Renault produs pe scară largă de către constructorul francez - o maşină de familie, având aceleaşi dimensiuni ca şi Clio, care prefigurează noua identitate vizuala Renault, prin noua sa semnătură amplasată în partea din faţă.

ZOE Preview întruneşte specificaţiile unui vehicul 100% electric, adică incorporarea volumului bateriilor, răspunde aşteptărilor unui client de segment B, care sunt interesaţi de spaţiul interior, portbagaj, manevrabilitate în mediu urban, siguranţa în mediu extra-urban şi bineînţeles de atractivitatea designului.

Renault ZOE oferă un design senzual şi cursiv şi arată că un vehicul 100% electric poate fi seducător, sugerând plăcerea de a conduce în fiecare zi. în proporţie de 90% vehiculul va fi produs în Franţa la uzina de la Flins şi va fi comercializat începând cu jumătatea anului 2012.

Citeşte mai multe despre românul care a proiectat interiorul ZOE Preview pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici