ROMATSA va disponibiliza până la sfârşitul anului 200 de angajaţi (Video)

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) va disponibiliza până la sfârşitul anului 200 de angajaţi, astfel încât numărul acestora va ajunge la 1.600 de salariaţi, a declarat, luni, directorul general al administraţiei, Bogdan Donciu.

98 afișări
Imaginea articolului ROMATSA va disponibiliza până la sfârşitul anului 200 de angajaţi (Video)

ROMATSA va disponibiliza până la sfârşitul anului 200 de angajaţi (Imagine: Mediafax Foto)

"În prezent avem 1.800 de angajaţi, însă numărul lor se va reduce la 1.600 până la sfârşitul anului. Avem presiuni de la transportatori de a reduce tariful şi asta este o modalitate de a face acest lucru", a spus Donciu, la o reuniune privind managementul siguranţei în aviaţie.

Prezent la eveniment, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a recomandat conducerii ROMATSA să reducă în acest an cheltuielile.

"Anul acesta e criză şi trebuie să fie criză şi în ROMATSA. Putem avea mai mare atenţie în ceea ce priveşte cheltuielile. E bine să se aplice restricţii la cheltuieli şi deplasări", a spus Berceanu.

Potrivit lui Donciu, ROMATSA a înregistrat anul trecut venituri de aproximativ 140 milioane euro.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici