ROMATSA vrea să îşi asigure răspunderea civilă faţă de terţi

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA va organiza, în 15 noiembrie, o licitaţie pentru achiziţionarea unei poliţe de răspundere civilă faţă de terţi ai activităţii instituţiei, prima de asigurare fiind estimată între 1 şi 1,2 milioane de euro.

31 afișări

Actuala poliţă expiră la 30 noiembrie şi a fost emisă de Astra pentru o primă de asigurare de 1,174 milioane de euro, conform datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro.

Suma asigurată pe care o va acoperi viitoarea poliţă a fost stabilită la 600 milioane de euro.

Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 60.000 lei şi una de bună execuţie reprezintând 5% din valoarea contractului, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă solicită ofertanţilor să reasigurare poliţa pe care o vor emite în proporţie 100% cu societăţi de reasigurare cu rating minim A-, rating acordat de o agenţia internaţională de rating Standard&Poor's, Moody, AMBest sau echivalent acordat de o altă agenţie internationala de rating recunoscută.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

În 2009, ROMATSA a furnizat servicii de trafic aerian unui număr de 431.800 de aeronave, în acest an urmând să crească la 457.708 aeronave, iar în 2011 la 480.593 aeronave, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici