Romgaz şi Gazprom continuă la sfârşitul lunii discuţiile despre cooperarea în domeniul gazelor

Romgaz va relua, la sfârşitul lunii ianuarie, la Bucureşti, discuţiile începute anul trecut cu grupul rus Gazprom în privinţa cooperării în sectorul depozitării gazelor naturale în România, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, directorul general adjunct al companiei din Mediaş, Lucian Stancu.

22 afișări
Imaginea articolului Romgaz şi Gazprom continuă la sfârşitul lunii discuţiile despre cooperarea în domeniul gazelor

Romgaz şi Gazprom continuă la sfârşitul lunii discuţiile despre cooperarea în domeniul gazelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Continuarea discuţiilor este prognozată să aibă loc la sfârşitul lunii ianaurie, la Bucureşti, dar data exactă încă nu a fost stabilită", a afirmat Stancu.

Cele două companii au semnat, în iunie 2009, un memorandum de creare a unei firme mixte pentru construcţia de depozite de gaze în România şi investiţii în producţia energiei electrice.

Producătorul de gaze naturale Romgaz este controlat de Ministerul Economiei.

Compania a bugetat pentru acest an investiţii de 1,2 miliarde de lei, mai mari cu 41% faţă de valoarea din 2009, de 850 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici