Rompetrol ieftineşte carburanţii, începând de joi

Compania Rompetrol, controlată de grupul KazMunaiGaz din Kazahstan, va reduce, joi, cu cinci bani pe litru, preţurile tuturor carburanţilor comercializaţi prin reţeaua proprie.

10 afișări
Imaginea articolului Rompetrol ieftineşte carburanţii, începând de joi

Rompetrol ieftineşte carburanţii, începând de joi (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, preţul benzinei Premium Euro 4 va coborî la 4,23 lei pe litru, iar cel al sortimentelor Efix 95 şi Euro Super 98 fără plumb va scădea la 4,19 lei, respectiv 4,82 lei pe litru.

Preţul motorinelor Efix Euro 4 şi super Euro 5 va scădea la 4,56 lei, respectiv 4,85 lei pe litru.

În urmă cu o săptămână, compania a scumpit carburanţii cu trei bani pe litru.

Subsidiara românească a grupului rus Lukoil a redus săptămâna trecută preţurile unor tipuri de carburanţi pe care îi comercializează în reţeaua proprie de benzinării, după ce la începutul lunii iulie le-a majorat cu până la 12 bani pe litru.

Şi compania Petrom, controlată de grupul austriac OMV, a ieftinit marţi benzina cu opt bani pe litru şi motorina cu şase bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici